Menuen har rødder i det lokale og i årstiderne
Menuen er fyldt med alt det bedste fra havet, marken og skoven. Med fokus på stor smag i enkeltheden, respekten for håndværket og råvarerne, skaber vi hver servering med omtanke, passion og omhu.
Vores 7-retters menu skifter cirka hver femte uge – altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer, og hvad der er tilgængeligt.
Sæsonens menu | november & december
GOURMETMENU
- LØJROM FRA KALIX
- Sprød kartoffel · syrnet fløde · purløg
- SORTHUMMER FRA VESTKYSTEN
- Letpocheret · skum på hummersuppe
- HAVTASKE FRA NORDSØEN
- Brunet smør · grønkålsemulsion · sauce på musling & urter
Glaseret knoldselleri – sauce blanquette – og brændt porre
- Brunet smør · grønkålsemulsion · sauce på musling & urter
- GRÅAND FRA DANMARK
- Stegt bryst · sauce på bær & rødvin
Bagte rodfrugter · trøffelolie
- Stegt bryst · sauce på bær & rødvin
- KRONDYR FRA HANSTHOLM
- Rosa bagt · glaseret skalotteløg · svampe & solbærsky
- ÆBLER FRA TOLSTRUP MED IS
- Æblekompot · vaniljeis på kærnemælk · crumble af malt & hvid chokolade
Pris
7 retters menu | 950,-
7 retters menu inkl. vinmenu og velkomstdrink | 1.700,-
7 retters menu inkl. udvidet vinmenu og velkomstdrink | 1.995,-
Eller kombiner menuen med
Saftmenu | 495,-
Ølmenu | 650,-
Vinmenu plus | 750,-
Vinmenu prestige | 1.045,-
*Vi tager forbehold for ændringer i menuen af hensyn til råvarens beskaffenhed og kvalitet.
Book bord eller kontakt os
Vi har ikke faste åbningstider i restauranten, men du er velkommen til at sende en forespørgsel, så vender vi retur. Udover formularen kan du også kontakte os på nedenstående:
- Tel: 25 76 68 96
- Mail: mad@gourmetia.dk